Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Covid-19 camera oplossingen

Slimmer omgaan met covid-19 maatregelen.

Bijzondere tijden, vragen om bijzondere oplossingen. Door camera's slim in te zetten automatiseer je toegangscontrolers, zonder extra belasting van de organisatie.

Real-Time Temperatuurmetingen

Covid 19 still 001

Controleer op eenvoudige en contactloze manier de temperatuur van werknemers of bezoekers. De weergave van de gemeten temperatuur wordt real-time weergeven in het camera beeld. Desgewenst kan een alarm worden gegenereerd wanneer de gemeten termperatuur boven een drempelwaarde komt.

Mondmasker Detectie

Mask detection

In sommige gevallen is het dragen van een mondmasker verplicht. Detecteerd eenvoudig aan de hand van een camerabeeld of er personen zijn zonder mondmasker en genereer op basis hiervan een alarm. Ook is het mogelijk aan audio mededeling af te spelen, om de persoon erop te attenderen om een mondmasker te dragen.

Meten van gebruikte winkelcapaciteit

Bosch and Philips People Count

Regelgevening heeft bepaald dat er slechts een beperkte aantal klanten zich in uw winkel mogen bevinden en een duidelijk deurbeleid te voeren. Combineer dit door middel van automatische telling van klanten en weergeef of de capaciteit bereikt is of dat er voldoende ruimte is voor nieuwe klanten.

Onze totaaloplossing bestaat uit een camera met peoplecounter functie, app en desgewenst een digital signage display waarop naast reclame / deurbeleid, ook kan wordne weergeven of toegang verleend word, of klanten even moeten wachten.