Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Contact

Voor hulp bij het bestellen, vragen over een geplaatste bestelling en support bij geleverde producten. Onze medewerkers helpen u graag. Op onze support pagina vindt u antwoord op veelgestelde vragen over bestellen, levering, garantie en retouren.

Contactformulier

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.

Telefoonnummers

U kunt ons telefonisch bereiken op de volgende telefoonnummers.

Verkoop: +31 46 20 21 000

Support: +31 46 20 21 020

Financiële administratie: +31 46 20 21 021

Adres gegevens

Ons kantoor aan de Limbrichterstraat 1 te Sittard is gevestigd in de historische binnenstad van Sittard en moeilijker te bereiken voor transportdiensten om goederen af te leveren. Ons magazijn is altijd bereikbaar en gevestigd op korte afstand van ons kantoor aan de Gats 11 te Sittard.

Ons bezoek adres is Limbrichterstraat 1, 6131 EA Sittard, Nederland.

Ons magazijn om goederen af te leveren is Gats 11, 6131 EM Sittard, Nederland.

Bezoeken en afhalen

Ons kantoor bevindt zich midden in het historische centrum van Sittard, op de vier verdiepingen boven het hoekpand op de kruising Markt en Limbrichterstraat.

Maakt u voor bezoek van ons kantoor s.v.p. een afspraak zodat wij voldoende tijd hebben om u te woord te staan.

Op de Markt zelf mag u op ma-di-wo-vr tot 12:00 uur kort parkeren voor laden en lossen. Op donderdag is hier de weekmarkt en kan er niet worden geparkeerd.

Parkeren is mogelijk op verschillende parkeerplaatsen rond de Markt. Een veel gebruikte parkeerplaats is de parkeergarage 'Odaparking' Kies voor de ingang aan de Ursulinestraat hoek Paardenstraat en parkeer bij parkeerplaats E07 uitgang 'Markt". Het is dan een loopafstand van ongeveer 3 minuten naar ons kantoor.

Meldt u zich aan bij de intercom op Limbrichterstraat 1, dit is op de hoek met Markt 18 te Sittard.

Voor het afleveren van goederen kunt u kort parkeren voor laden en lossen aan de Gats 11 te Sittard.

Meldt u zich aan bij de intercom op Gats 11 te Sittard.

Ons adres is gewijzigd maar we zijn niet verhuisd.

Vanaf april 2020 hebben wij door uitbreiding van onze activiteiten ook het naastgelegen pand betrokken. Omdat onze bedrijfsingang is gewijzigd hebben wij een nieuw adres gekregen namelijk Limbrichterstraat 1 te Sittard. Dit is nog steeds op de hoek van Markt 18, ons oude adres. We hebben nog steeds het zelfde kantoor zoals voorheen alleen hebben we door het samenvoegen van 2 panden ook het kantoor met 4 etages van het naastgelegen pand er bij gevoegd.

Voorheen deelden wij een ingang met een winkel onder ons bedrijf op Markt 18 te Sittard. Nu hebben we een eigen ingang aan de Limbrichterstraat 1 te Sittard.