Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Onderwijs

Aanwezigheid en veiligheid voor iedereen.

Of je nu verantwoordelijk bent voor een kleine school of een grote universiteit, je doel is om een omgeving te creëren die de interesse van een student in leren en de passie van een leraar voor delen bevordert. Een doel dat alleen mogelijk is als iedereen aanwezig en veilig is.

Volg lessen op afstand

155787152

Contact en ontwikkeling is belangrijk voor iedereen, vooral voor leerlingen of studenten die ziek zijn of om een andere reden niet naar school kunnen gaan. Studietaken kunnen regelmaat en structuur bieden in het geval van een onzekere periode.

Onderwijs op afstand kan dan een oplossing bieden voor een student. Er zijn verschillende redenen om voor deze vorm van onderwijs te kiezen.

Concreet betekent dit dat een student de les op afstand kan volgen en niet in de klas of collegezaal aanwezig hoeft te zijn. Door middel van een live videoverbinding kan de student de les volgen en in een aantal gevallen indien nodig ook rechtstreeks om uitleg vragen.

Omdat videocommunicatie wordt gebruikt, kunnen de lessen ook meteen worden opgenomen. Dit betekent dat u ook kunt kiezen om de opnamen op een later tijdstip te bekijken of voor andere educatieve doeleinden te gebruiken.

Hoe veilig is uw school?

153783689 gekropt

Scholen worden vaak getroffen door vandalisme, geweld of inbraak. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Goede camerabewaking kan hiervoor een oplossing bieden, zodat u als onderwijsinstelling zich zo optimaal mogelijk kunt concentreren op uw belangrijkste taak: onderwijs.

Met camerabewaking kunt u onder andere de veiligheid van studenten en personeel verhogen, de kosten van vandalisme minimaliseren, incidenten onderzoeken en natuurlijk geweld en diefstal voorkomen.

Om uw onderwijsinstelling zo goed mogelijk te beschermen, is het belangrijk dat de netwerkcamera's worden gebruikt op strategische plaatsen zoals in- en uitgangen, kantines en de gangen.

Met netwerkcamera's hebt u een bewakingssysteem waarmee u op afstand toegang hebt tot videobeelden van verschillende locaties. Het complete systeem is eenvoudig aan te sluiten op uw reeds bestaande netwerk, zodat de installatie- en onderhoudskosten laag kunnen worden gehouden.

Als er met een camera wordt geknoeid of als er op ongewenste momenten ruis of beweging wordt gedetecteerd in een gebouw, ontvangt u een automatische melding van de camera. Hierdoor kan de situatie snel worden geëvalueerd en ernaar handelen. Indien nodig kunnen videobeelden van hoge kwaliteit direct met de politie worden gedeeld via internet of mobiele apparatuur.

Aanbevelingen

Verbetering van de kwaliteit van het onderwijs door communicatie op afstand

89839587Coachen Van Docenten

Synchrone coaching is een methode waarbij tijdens het lesgeven onmiddellijk feedback kan worden gegeven aan een docent in wording.

Concreet betekent dit dat een lerarenopleider niet in de klas of op locatie aanwezig hoeft te zijn. De trainer kan de student vanaf zijn werkplek begeleiden en feedback geven. Door middel van een live videoverbinding kan de trainer de leraar tijdens het lesgeven volgen en aanwijzingen in het oor van de student fluisteren.

Omdat videocommunicatie wordt gebruikt, kan de les ook meteen worden opgenomen. De opnames kunnen vervolgens worden gebruikt voor onder andere het evaluatiegesprek en voor het portfolio van een student.

Aanbevolen producten