Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Live Streaming Video

Laat duizenden bezoekers gelijktijdig genieten van uw uitzicht.

Met onze streaming diensten kunt u live de beelden van uw IP camera op uw website of social media delen. Op deze manier kunnen zeer veel mensen tegelijk naar uw camera kijken zonder dat het de camera of uw netwerk extra belast.

Live streaming via NetcamViewer Live

Wij hebben de streaming dienst 'NetcamViewer live' zelf ontwikkeld naar aanleiding van vragen van onze klanten. Onze streaming dienst wordt continu vernieuwd om zo onze klanten van de nieuwste technieken te voorzien. Wij bieden onze dienst voor bijna alle camera's aan, ook voor camera's die niet bij ons zijn aangeschaft.

Voor onze streaming diensten gebruiken wij een aparte, door ons samengestelde streaming server, met een zeer hoge uptime die kan voorzien in alle wensen van onze klanten. Wij bieden onze diensten aan voor strandtenten en beachcams tot grote events zoals Sail Amsterdam.

Voorbeeld van NetcamViewer live

De voordelen van NetcamViewer Live

Onze dienstverlening stopt niet bij het weergeven van het beeld van uw camera. Onze geavanceerde player is voorzien van de laatste beveiliging en kan naadloos geïntegreerd worden in elke website.

In onze player hebben wij een aantal features die gebruikt kunnen worden door de bezoekers van uw website. Zo kan onze player standaard als picture in picture gebruikt worden en is er een makkelijke full-screen modus. Ook zullen uw kijkers nooit een zwart beeld te zien krijgen. Elk uur wordt er een foto gemaakt van het beeld en dit wordt gebruikt als preview. Mocht u camera onverhoopt toch offline raken dan zal deze afbeelding te zien als placeholder.

Time-lapse en archiefspeler

Live Streaming Functions

Naast live beeld bieden wij ook de mogelijkheid om terug te kijken naar beelden. U kunt aanvullend de optie om te archiveren aanvragen. Hierbij wordt er op een vast interval, bijvoorbeeld elke 5 minuten, een plaatje naar onze server geüpload. Bezoekers van uw website kunnen dan onderin via de player ervoor kiezen dit archief te bekijken en de voortgang van een project of de verandering van de omgeving te zien. Optioneel kan er van deze verzamelde beelden een time-lapse film worden gemaakt van een project.

De mogelijkheden van NetcamViewer Live streaming

  • Stream direct op uw website
  • Geavanceerde HTML5 player met de laatste beveiliging
  • Mogelijkheid voor bezoekers om archiefbeelden te bekijken
  • Mogelijkheid om time-lapse opnames te maken
  • PTZ bediening middels voorkeursposities
  • Picture in picture weergave
  • Recent snapshot wanneer camera offline gaat
  • Mogelijkheid om eigen kleurstelling in player te gebruiken
  • SMS-controle voor in en uitschakelen live stream

Camstreamer

Voor AXIS camera's is er een programma beschikbaar die in de camera kan worden geladen. Middels de Camstreamer ACAP kan uw camera direct naar YouTube streamen. Hierdoor heeft u geen maandelijkse streaming kosten en wordt uw camera direct op uw YouTube account neergezet.

Camera gestreamd via Camstreamer op YouTube

Haal meer uit uw camera

Camoverlay

Cam Overlay Functions Combined

Voor een aantal Axis camera's kan de Camoverlay software worden gebruikt. Deze software maakt het mogelijk om dynamische elementen toe te voegen aan uw stream. Denk hierbij aan een live weeroverzicht voor de locatie van de camera of een nieuwsfeed.

Bezoekers kiezen waarna ze kijken

Met een geschikte PTZ camera kunnen wij een aantal voorkeursposities opnemen in onze NetcamViewer Live player. Hierbij kan een bezoeker de camera naar een van de voorkeursposities bewegen zonder verdere controle over de camera te hebben. Hierbij houden wij rekening met een maximaal aantal keuzes van voorkeurspositie. Het aantal keuzemogelijkheden per minuut en de tijd die de camera moet blijven staan op een positie kunt u zelf kiezen.

Een selectie van voorkeursposities

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: