Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Speciale producten

Ontwerp en productie van klantspecifieke camera accessoires.

Niet gevonden wat u zocht? NetcamCenter levert maatwerk oplossingen voor IP-camera's. Ons development team helpt u graag verder met een passende oplossing.

Aanvulling met eigen ontwikkelingen

Standaard producten worden door ons regelmatig aangevuld met eigen ontwikkelingen van hardware en software. Indien u een vraag heeft, die niet standaard op te lossen is, dan kunt u ons bellen. Vervolgens zoeken wij samen met u naar een passende oplossing voor uw probleem. Hieronder staan enkele voorbeelden.

Op maat gemaakte montagebeugels

Webcam Center Special Products 002

Wij bieden verschillende oplossingen voor het monteren van camera's. Ook wanneer een camera op een niet alledaagse wijze gemonteerd dient te worden hebben we hiervoor oplossingen.

Camera montagebeugel met magneetvoet

Wanneer een camera tijdelijk of permanent gemonteerd moet worden op een stalen plaat of balk, maar er niet direct geboord mag worden, is een montage beugel met magneetvoet uitermate geschikt. De magneetvoeten die door NetcamCenter worden geleverd zijn altijd overgedimensioneerd, zodat de magneet niet onverhoopt loslaat. Afhankelijk van het gewicht van de camera kiezen we de geschikte magneet voet.

Universele camera-klem en truss montage

Monteer in een paar seconden een camera op een steigerbuis of truss met de universele camera-klem. Ook een plank of vierkante buis is geen probleem.

Verlaagde plafond montages in verschillende hoogtes

De door ons ontwikkelde converters maken het mogelijk om verschillende lenzen uit te kiezen voor de AXIS M10 camera's

Cameramasten met UMTS verbinding

Cameramast Met Umts Verbinding

Deze universele cameramast is speciaal ontwikkeld voor installaties waarbij de camera en eventuele netwerkapparatuur op een plat dak gemonteerd wordt. De mast wordt op speciale bestelling geleverd en kan dus geheel naar eigen wens worden aangepast.

3D geprinte onderdelen, van idee tot product in slechts enkele dagen.

Webcam Center 3 D Printing A8105 002

Onze in-house kennis en mogelijkheid voor 3D printen, stelt ons in staat zeer specifieke onderdelen voor camera oplossingen binnen korte tijd te ontwerpen en te produceren. Denk hierbij aan montage beugels met afwijkende maten of hellingshoek.

Alle voordelen van 3D geprinte camera onderdelen:

  • Maatwerk producten bij kleine oplage
  • Van idee tot product in slechts enkele dagen
  • Eenvoudig aan te passen voor variaties
Camera Painting Animation

Poedercoating

Wij kunnen door ons geleverde camera's in elke gewenste RAL kleur poedercoaten of spuiten. Hierdoor sluit de kleurstelling van de camera precies aan bij uw woning of bedrijfspand. Wij verzorgen het gehele traject van de-assembleren, afplakken en coaten. Hierdoor garanderen wij een kwalitatief zo hoog mogelijk resultaat.