Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Rent a Cam,
Complete oplossing voor camera observatie.

Voor live streaming, timelapse films en (tijdelijke) camerabewaking.

Een unieke all-in-one camera oplossing voor het weergeven van beelden, kijken op afstand en het vastleggen van time-lapse opnames.

De complete oplossing

Rent a Cam Bosch 02

Onze rent-a-cam set bestaat uit een Axis of Bosch 4K vaste camera met een zeer grote kijkhoek van 110 graden. Een andere camera, zoals een PTZ camera, kan tegen een meerprijs ook worden geleverd.

In de set zit onder andere de voeding van de camera, een 4G+ router met stroommonitoring, overspanningsbeveiliging en een grote HDD voor lokale opslag.

Doordat alle benodigde hardware in deze set is opgenomen is er enkel een 230V stroomaansluiting nodig op locatie.

.

.

Inclusief 4G abonnement met 24/7 live streaming video

Eenvoudige en snelle installatie

Door de ingebouwde intelligentie van deze set is de installatie zeer eenvoudig uit te voeren. Wij kunnen deze set voor u plaatsen, of u kiest ervoor de set zelf te monteren.

Om de rent-a-cam kast te bevestigen wordt deze middels twee slang klemmen aan een paal of mast vastgemaakt. Indien deze niet aanwezig is heeft onze installateur altijd een mast bij zich welke op een plat dak van bijvoorbeeld een bouwkeet kan worden geplaatst.

Zodra de kast stroom heeft zal de live streaming direct beginnen. U ontvangt van ons een unieke link waarop u direct de stream kan zien en welke u in een eigen website kan integreren.

Ook wordt er direct begonnen met het maken van een 4K foto, de interval waarop deze gemaakt wordt stellen we naar uw wens in met een minimum van 1 minuut.

Gedurende de bouw kunnen wij u tussentijds voorzien van automatisch gemaakte time-lapse films, om tijdens presentaties of meetings de voortgang in beeld te kunnen brengen. Na afloop van het project verzorgen wij een volledig gemonteerde time-lapse film.

Rent a Cam Axis 02

Hoge kwaliteit beeld

Doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige apparatuur kunnen wij uw beelden en films in een zo hoog mogelijke kwaliteit aanleveren. Naast gebruik te maken van een 4K camera zorgen wij er ook voor dat alle beelden veilig worden gesteld op onze server. Zo kunnen wij continu monitoren of de opgeslagen beelden van de gewenste kwaliteit zijn.

Ook bij het monteren van de time-lapse films maken wij gebruik van een set door ons ontworpen tools om de uiteindelijke kwaliteit van uw film te optimaliseren. Wij kunnen indien gewenst uw eigen logo's bijschriften en ander beeldmateriaal verwerken in de film, zodat u een volledige promotiefilm van uw project heeft na oplevering.

Veilig

NetcamCenter en de Rent a Cam / NetcamViewer Live dienst is volledig conform aan ISO 27001 Informatiebeveiliging. Hierbij waarborgen we de veiligheid van de aan onze servers gekoppelde camera’s en de toegankelijkheid hiervan.

Meer opties

Solarpack Netcam Viewer WCC

Naast de standaard diensten kunnen wij voor elk project ook aanvullende mogelijkheden aanbieden. Een aantal opties die wij aan kunnen bieden zijn

Noodstop
Een beheerder kan bij incidenten de stream uitschakelen via SMS.

Stream beveiliging
Voorkomt dat de camera kan worden getoond op onbevoegde websites.

Backup stroomvooziening
Om korte periodes van stroomuitval te overbruggen of bij gebruik van een aggregaat, kan desgewenst gebruik worden gemaakt van onze backup accu's.

Zonnepanelen
Indien er nog geen stroomvoorziening aanwezig is kunnen wij additioneel zonnepanelen leveren voor de stroomvoorziening van de camera.

Wij kunnen voor elke situatie een maatwerk oplossing bieden. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen