Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Over ons

Ervaren team

Vanaf 2001 specialiseren wij ons in professionele IP-camera toepassingen voor bewaking, observatie, toegangscontrole en live-streaming. Hierbij maken we gebruik van de meest professionele merken hardware en intelligente software systemen.

Specialisten

Wij implementeren oplossingen bij o.a. bouw, industrie, verkeer, maritiem, overheid, zorg en woonhuizen. Daag ons uit met uw vraag over uw toepassing.

Innovaties

Wij maken gebruik van de nieuwste producten voor intelligente bewakingsoplossingen die we aanvullen met eigen innovatieve ontwikkelingen voor zowel hardware als software.

Omdat het live bekijken van IP camera beelden niet eenvoudig beschikbaar was hebben we een NetcamViewer IPhone app ontwikkeld en een NetcamViewer Monitor voor weergave op een PC of TV. Deze NetcamViewer Monitor hebben we met een Kickstarter project succesvol gelanceerd.

Hardware innovaties kunnen naast electronica ontwikkelingen bijvoorbeeld bestaan uit 3D ontwerp en 3D print van camera toebehoren zoals beugels.

Software innovaties zijn bijvoorbeeld eigen applicaties voor live streaming en weergave van camera beelden maar ook applicaties voor de analyse van camera beelden.

ISO Certificering

Om te bevestigen dat wij een constante goede kwaliteit leveren zijn wij ISO gecertificeerd. Het betreft de certificering van kwaliteitsmanagement ISO 9001, milieumanagement ISO 14001, en Informatiebeveiliging ISO 27001. U kunt de beleidsverklaring en ISO-certificaten opvragen door contact met ons op te nemen via telefoon of email.

Concurrerende prijzen

U ontvangt producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Bedrijven ontvangen daarbij de beste prijs voor de producten. Vraag naar uw bedrijfs account met extra korting.

Installatie en support

Alle, door ons, geadviseerde oplossingen zullen voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgever. We hebben hiervoor een team van installateurs en specialisten die de configuratie op afstand verzorgen.

Samenwerken

Wij werken graag samen met installateurs, eenmansbedrijven of ICT afdelingen van bedrijven om samen uw oplossing tot een succes te maken.

Talen

Wij spreken Nederlands, Engels en Duits.

Locatie

Wij zijn gevestigd op de Limbrichterstraat 1 te Sittard, Nederland, dicht bij de Duitse en Belgische grens.

Ons bezoek adres is Limbrichterstraat 1, 6131EA Sittard, Nederland.

Ons magazijn, goederen adres is Gats 11, 6131EM Sittard, Nederland.

Juridisch

Arkasis BV is geregistreerd in Nederland bij de KvK onder nummer 60711574. Ons BTW nummer is NL-8540.271.78.B01. Wij maken gebruik van verschillende handelsnamen zoals NetcamCenter, NetcamViewer, WebcamCenter en BouwCam.

Bank gegevens

Nederland:

Bank: Rabobank 12.91.24.990, IBAN: NL76 RABO 0129 1249 90, BIC: RABONL2U

Duitsland:

Bank: Volksbank eG 5400410013, IBAN: DE55 3706 9412 5400 4100 13, BIC: GENODED1HRB

Van WebcamCenter naar NetcamCenter

De naam Netcam van netwerk camera’s past beter bij onze activiteiten dan Webcam. Vanaf april 2020 gebruiken wij de handelsnaam NetcamCenter. Lees meer