Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

AI Camera Analytics & Metadata

Slimme camera's helpen u betere keuzes te maken

IP camera's met ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI) en deep learning hebben een revolutionaire impact gehad op beveiligingssystemen en surveillance. Deze geavanceerde technologieën stellen deze camera's in staat om veel meer te doen dan alleen beelden vastleggen. Door het vermogen om te leren en te analyseren, leveren ze waardevolle inzichten en verminderen ze valse meldingen aanzienlijk.

Think outside the box

Herken eigen getrainde objecten met deep learning

Los van de door de fabrikant gedefinieerde objecten, kan de camera ook nieuwe objecten leren herkennen. Hierdoor is het mogelijk om analytics of monitoring toe te passen op unieke vormen en object types.

Trainen Camera AI

Inleren van de te detecteren objecten. In deze fase worden ook fouten gecorrigeerd. Objectne met duidelijk contouren en hoog contrast lenen zich het beste voor Camera AI.

Vergaren van metadata

Zodra de camera is getraind, slaat de camera metadata op in onze database. Ook is het mogelijk om alarm meldingen te ontvangen wanneer er andere situaties worden gedetecteerd.

Visuele weergave van data

Na korte periode kan er vna de verzamelde data een dashboard worden weergeven. Dit geeft inzicht in bijvoorbeeld metingen en trendanalyses.

Analytics hero

Camera's met AI & Deep Learning

Zet beeld om in data, herken objecten en situaties

Historische data en trendanalyse

Met onze dashboards kunnen klanten de verzamelde gegevens op een overzichtelijke manier bekijken en analyseren. Real-time monitoring, aangepaste rapportage en geavanceerde visualisatie maken het gemakkelijk om inzichten te verkrijgen en trends te identificeren. Onze AI-camera's bieden een krachtige tool om data-driven beslissingen te nemen en de beveiliging en efficiëntie te optimaliseren.

Temperature Analytics

Analytics voor process monitoring

Voorkom situaties, voordat ze gevaarlijk worden.

Analyseer en optimaliseer productieprocessen

Door slimme camera's te plaatsen voor het observeren van productieprocessen, zijn er diverse mogelijkheden om processen te analyseren en knelpunten vroegtijdig aan te pakken.

  • Analyseer en optimaliseer productieprocessen.
  • Barcode scanning, traceer de flow van unieke goederen en spoor oorzaken van productiefouten op.
  • Monitoring van machines en processen. Detecteer opstoppingen of houd nauwlettend temperaturen in de gaten met thermische camera's.