Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Software op maat

Klantspecifieke camera applicaties

Het developer team van NetcamCenter heeft uitgebreide kennis over de mogelijkheden van camera's en is toegespitst op de optimale integratie van IP-camera's in software. Waar mogelijk gebruiken we de mogelijkheden die reeds in een camera zijn ingebouwd. Is de gewenste functie niet aanwezig? Dan programmeren we deze zelf.

NetcamViewer Monitor

Speciaal voor het bekijken van IP-camera's op een monitor of televisie hebben we NetcamViewer Monitor ontwikkeld. Hiermee losten we een probleem op voor een grote groep van onze klanten, welke het gewenst vonden om een of meerdere IP-camera's, zonder tussenkomst van PC, op een eenvoudige manier te kunnen bekijken. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten, hebben we hardware uitgekozen met een laag stroomverbruik. Hiervoor hebben we software ontwikkeld die zowel stabiel is en eenvoudig te bedienen.

NetcamViewer Monitor is inmiddels op duizenden locaties ingezet en word actief door ons doorontwikkeld. Zo heeft ons developer team geavanceerde functies toegevoegd en ondersteunen we meer dan 600 merken en modellen IP-camera's.

API Integratie

Professionele IP-camera's zijn tegenwoordig meer dan een bewakingscamera. IP-camera's kunnen volledig geïntegreerd worden in gebouwenbeheer systemen, communiceren met alarmsystemen en schakelen van PCL's op basis van camera intelligentie.

Domotica

Veel van onze IP-camera's zijn eenvoudig te koppelen aan smart home en domotica systemen. Denk hierbij aan het openen van deuren of poorten of schakelen van verlichting. Ondersteund uw apparaat geen directe API? Veel functies zijn ook mogelijk via IFTTT. (If This Then That)

Knoppen / PLC Sturing

Schakel camera functies, zoals opnames en privacy masks, in of uit door middel van een druk op een fysieke knop. Of laat verlichting aangaan bij beweging in bepaalde zones. Tal van mogelijkheden door de intelligentie van de camera. Door de API integratie via IP bent u niet gebonden aan de locatie van de camera, maar kunt u apparaten aansturen op elke gewenste plek.

Alarm Systemen

Door intelligentie in de camera, functioneert de camera ook als sensor. Bijvoorbeeld voor beweging of wanneer een object uit beeld wordt verwijderd. Vele van onze IP-camera's zijn via een potentiaal vrij contact of via IP aan alarm systemen te koppelen. Meer zekerheid en minder valse meldingen? Ook onze thermische camera's beschikken over uitgebreide API integratie.

Toegangs Controle

Laat slagbomen open gaan op basis van automatische kentekenherkenning. Verstuur een notificatie wanneer een geregistreerde winkeldief het winkelcentrum betreed. Met slimme API koppelingen kunt u pro-actief reageren.