Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Toerisme

Beheer een veiliger hotel

Laat uw toekomstige klant mee genieten van live streams van uw hotel en de omgeving. En beveilig uw hotel met goede camerabewaking.

Laat toekomstige gasten genieten van live webcam

Met een NetCamViewer Live kan uw toekomstige klant al genieten van uw hotel en de omgeving. Het streamingspakket is uitzonderlijk geschikt voor het streamen van marktpleinen, stranden, surfspots en tal van andere interessante locaties.

Bekijk een van onze live webcam voorbeelden

Lions Dive Resort, Curaçao

Hotel de Blanke Top, Cadzand, Nederland

Producten voor live streaming video

Beveilig uw hotel tegen vandalisme en diefstal

200153523 001

Hotels worden vaak getroffen door vandalisme, inbraak of geweld. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Goede camerabewaking kan hiervoor een uitkomst bieden, zodat u zich als hoteleigenaar zo optimaal mogelijk kunt focussen op datgene wat voor u het belangrijkste is, uw gasten.

Compleet bewakingssysteem

Camerabewaking helpt u op verschillende manieren. Met de functies van een IP-camera verhoogt u de veiligheid van uw gasten en het personeel. Geweld en diefstal kan voorkomen worden en de schade hiervan kan worden geminimaliseerd doordat het makkelijker is om verdachten te identificeren nadat het incident is onderzocht.

Volledig geautomatiseerd

Als er met een camera geknoeid wordt of als er op ongewenste tijden een geluid of beweging in het gebouw is krijgt uw beveiligingspersoneel een automatische melding van de camera. Hierdoor kan de situatie snel worden geëvalueerd en kan er dienovereenkomstig worden gehandeld. Indien nodig kunnen hoge-kwaliteitsvideobeelden direct worden gedeeld met politie via internet of mobiele apparatuur.

Aanbevolen producten