Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Configuratie op afstand

Instellen en configureren van camera systemen via internet

Een goed afgesteld camera systeem verbeterd de kwaliteit van de beelden en gebruikerservaring van klanten. U installeert zelf de camera's en wij configureren het systeem op afstand. Ideaal voor zowel eind-klanten en wederverkopers.

Hulp op afstand

Webcam Center Remote Support

Om u van afstand te kunnen helpen beschikken onze support-medewerkers over een programma waarmee met uw toestemming meegekeken kan worden op uw PC. Zodoende kunnen onze support-medewerkers de muis besturen, programma's uitvoeren, instellingen voor u wijzigen en eventueel software en drivers naar uw PC kopiëren.

Hoe kan ik hier gebruik van maken?

Als u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid kunt u telefonisch contact opnemen. Om u op deze manier goed te kunnen helpen dient u tijdens het telefonisch contact met ons op de onderstaande knop 'Remote Support' te klikken. U kiest dan voor 'Run' of 'Uitvoeren' en vervolgens doorloopt u 2 of 3 vragen om het programma op te starten. Indien u een vraag krijgt van uw firewall of u de blokkering voor dit programma wilt opheffen, dient u dit te bevestigen.

Door het downloaden en uitvoeren van onze remote support software gaat u ermee akkoord dat onze medewerker op uw PC kan meekijken tot u de software sluit. Wij adviseren u privacy gevoelige applicaties te sluiten of te minimaliseren voordat u deze software uitvoert. Er zal geen software definitief op uw PC worden geïnstalleerd.