Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
WebcamCenter heet vanaf nu NetcamCenter Meer informatieVerbergen
Menu

Configuratie op afstand

Instellen en configureren van camera systemen via internet

Een goed afgesteld camera systeem verbeterd de kwaliteit van de beelden en gebruikerservaring van klanten. U installeert zelf de camera's en wij configureren het systeem op afstand. Ideaal voor zowel eind-klanten en wederverkopers.

Hulp op afstand

Webcam Center Remote Support

Om u van afstand te kunnen helpen beschikken onze support-medewerkers over een programma waarmee met uw toestemming meegekeken kan worden op uw PC. Zodoende kunnen onze support-medewerkers de muis besturen, programma's uitvoeren, instellingen voor u wijzigen en eventueel software en drivers naar uw PC kopiëren.

Hoe kan ik hier gebruik van maken?

Als u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid kunt u telefonisch contact opnemen. Om u op deze manier goed te kunnen helpen dient u tijdens het telefonisch contact met ons op de onderstaande knop 'Remote Support' te klikken. U kiest dan voor 'Run' of 'Uitvoeren' en vervolgens doorloopt u 2 of 3 vragen om het programma op te starten. Indien u een vraag krijgt van uw firewall of u de blokkering voor dit programma wilt opheffen, dient u dit te bevestigen.

Door het downloaden en uitvoeren van onze remote support software gaat u ermee akkoord dat onze medewerker op uw PC kan meekijken tot u de software sluit. Wij adviseren u privacy gevoelige applicaties te sluiten of te minimaliseren voordat u deze software uitvoert. Er zal geen software definitief op uw PC worden geïnstalleerd.