Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Industrie

Camerabeveiliging op maat voor uw bedrijf

Goede camerabewaking zorgt ervoor dat u zich optimaal kunt focussen op hetgeen wat het belangrijkste is, namelijk het productieproces.

Beveilig uw bedrijf tegen inbraak en diefstal

Industrie 01 Still

Fabrieken, magazijnen en productiebedrijven bevatten vaak waardevolle grondstoffen en goederen die aantrekkelijk zijn voor dieven. Daarom is het belangrijk om een efficiënt bewakingssysteem te hebben ter bescherming van uw eigendommen. Goede camerabewaking kan hiervoor een uitkomst bieden, zodat u zich optimaal kunt focussen op datgene wat voor u het belangrijkste is, het productieproces.

Aanbevolen producten

Volgen van goederen vanaf binnenkomst tot aan levering

Webcam Center Industrial Track and Trace Goods By Camera Analytics

In logistieke centra worden dagelijks talloze pallets en zendingen verwerkt. Dit gebeurt meestal onder een enorme tijdsdruk. Tijdens deze complexe processen kunnen pakketten verloren gaan of beschadigd raken. Dit kan leiden tot aanzienlijke financiële schade.

Door middel van een track-and-trace systeem kunt u zorgen voor extra veiligheid binnen uw bedrijf. Een track-and-trace systeem biedt ook optimalisering van verschillende bedrijfsprocessen en het voorkomt verlies en beschadiging.

Aanbevolen producten

Van elke afstand de juiste specialistische hulp

Hulp op afstand

Bespaar kosten en verminder de down-time van uw installaties met behulp van remote service. Door remote service kunt u de kosten met betrekking tot de communicatie-technologie, reiskosten van specialistische monteurs en de tijd die daar mee gemoeid is reduceren. Het biedt een snelle en kosteneffectieve methode voor het behoud, onderhoud en diagnose bij defecten van machines over de hele wereld.

Door middel van een IP-Camera oplossing kan een monteur ter plekke worden bijgestaan door een specialist. De specialist kan via een beveiligde internetverbinding elke gewenste aanwijzing geven om zodoende het probleem samen met u op te lossen.

Aanbevolen producten

Proces Monitoring & Inspectie

Thermal Temperature Measurement Webcam Center

Warmte en vuurdetectie

Brand en oververhitting van apparatuur kan een grote schadepost zijn en een proces voor lange tijd stilleggen. Word nog voordat brand ontstaat hiervan op de hoogste gesteld, denk bijvoorbeeld aan:

  • Machine temperatuur, met verschillende meetzones.
  • Meten van temperatuur bij afvalopslag, kolenopslag of andere situaties waar broei een oorzaak kan zijn van brand.

Proces Observatie

Voorkom voortijdig fouten tijdens een productie proces. De camera's die we leveren zijn of zelf voorzien van analytics software om een productie proces te monitoren, anders zijn ze volledig te integreren in beeld analyse software zoals LABview en Halcon.

Aanbevolen producten

Privacy gewaarborgd met een live privacy shield

Axis Privacy Shield Bakery Med

Het monitoren van productie processen geeft een sterke verbetering van continuïteit en kwaliteit, hiervoor leveren de medewerkers vaak in op privacy. In veel gevallen is geen detail van medewerkers nodig, maar is het ruim voldoende om een lopende band of machine in zicht te krijgen. Speciaal hiervoor kunnen we camera's uitrusten met een privacy shield. Hierdoor is de omgeving volledig zichtbaar, maar worden personen automatisch gemaskeerd. Doordat de vorm en positie van de persoon zichtbaar blijft, is het bijvoorbeeld nog steeds mogelijk om te zien op welke positie medewerkers zich bevinden. Tevens is het mogelijk bepaalde gebieden uit te sluiten van het privacy shield, waardoor een bewegende machine of lopende band volledig zichtbaar blijft.

  • Live privacy shield maskeert automatisch personen, omgeving blijft goed zichtbaar.
  • Medewerkers zijn niet meer herkenbaar in beeld. De omtrek en bewegingen van personen blijft te bekijken.
Aanbevolen producten