Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Toepassingen

Bouw 01 Still Low

Bouw

Bouwplaatsen zijn een makkelijk doelwit voor dieven. Diefstal van bouwmateriaal en gereedschap is een grote bron van verlies voor aannemers. De verzekeringsmaatschappijen dekken een deel van het verlies, maar veel kosten betalen de aannemers en onderaannemers.

Lees meer
Retail 01 Still

Retail

Een extra paar ogen in uw winkel geeft u meer kennis over uw winkel. Dan kunt u denken aan beveiliging in uw winkel, maar ook aan informatie over welke klant uw winkel bezoekt op welk moment of hoe lang uw wachtrij bij de kassa is.

Lees meer
Onderwijs 01 Still

Onderwijs

Of je nu verantwoordelijk bent voor een kleine school of een grote universiteit, je doel is om een omgeving te creëren die de interesse van een student in leren en de passie van een leraar voor delen bevordert. Een doel dat alleen mogelijk is als iedereen aanwezig en veilig is.

Lees meer
Zakelijke Dienstverlening 01 Still

Zakelijke Dienstverlening

Stel veiligheid voor klant en medewerkers voorop en beveilig uw gebouw en goederen.

Lees meer
Industrie 01 Still Low

Industrie

Goede camerabewaking zorgt ervoor dat u zich optimaal kunt focussen op hetgeen wat het belangrijkste is, namelijk het productieproces.

Lees meer
Toersime 01 Still

Toerisme

Laat uw toekomstige klant mee genieten van live streams van uw hotel en de omgeving. En beveilig uw hotel met goede camerabewaking.

Lees meer
Zorg 01 Still

Zorg

Biedt een veilige en betrouwbare omgeving aan uw patiënt en medewerker.

Lees meer
Verkeer 01 Still

Verkeer

Om het verkeer zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft u voortdurend de nieuwste informatie nodig. Door middel van netwerk videocamera's heeft u deze informatie binnen handbereik.

Lees meer
Woonhuis 01 Still

Woonhuis

Voor uw woonhuis zijn er diverse mogelijkheden om een veilig gevoel te hebben. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om uw veiligheid en kunt u genieten van uw thuis.

Lees meer
Vakantiewoning 01 Still

Vakantiewoning

Laat uw vakantie langer duren en geniet van de live beelden die uw netwerkcamera voor u maakt. Ook kunt u met een gerust hart uw vakantiewoning achterlaten door middel van camerabeveiliging.

Lees meer