Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Zorg

Begeleid uw patiënten met behulp van IP-oplossingen.

Biedt een veilige en betrouwbare omgeving aan uw patiënt en medewerker.

Houdt de vinger aan de pols

Axis Healthcare 001

Het gebruik van een PTZ-camera maakt het mogelijk om ouderen en mensen met een verstandelijke of geestelijke beperking te observeren en zodoende toezicht te houden, wanneer persoonlijke begeleiding niet mogelijk is. Hierdoor kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen.

Hiertoe bieden wij u een ruime keuze aan camera's. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige beelden die onderzoek tijd kunnen besparen en een geldig bewijs leveren in geval van incidenten. Verdere mogelijkheden in camerakeuzes zijn automatisch alarm in geval van calamiteiten en observatie op afstand met toegang naar live en opgenomen videobeelden van een geautoriseerde computer.

Aanbevolen producten

Camera's maken het mogelijk om langer zelfstandig te wonen.

NetcamCenter Healthcare

Met de vraag of uw ouders op leeftijd, uw partner, kind, broer of zus met een lichamelijke en geestelijke beperking wel zelfstandig kan blijven wonen, krijgt iedereen vroeg of laat te maken. Hierbij spelen natuurlijk een aantal factoren mee. Maar wat met name een rol speelt is dat er een gevoel van veiligheid moet zijn voor degene die zelfstandig woont maar ook voor de mensen daar omheen.

Aanbevolen producten

Goede observatie leidt tot betere zorg

Axis Healthcare 006

Bent u op zoek naar een manier om de complete veiligheid en beveiliging van uw ziekenhuis of zorginstellingen te verbeteren? En wilt u tegelijkertijd de kwaliteit van de patiëntenzorg verhogen? En natuurlijk de dagelijkse efficiëntie optimaliseren?

Kostenefficiënt en toekomstbestendig

Het inzetten van IP-camera's kan een kostenefficiënt hulpmiddel zijn. Om bijvoorbeeld effectief toezicht te houden op kritieke gebieden, zoals de spoedeisende hulp of psychiatrische afdelingen, inbraken en frauduleuze verzekeringsclaims te voorkomen en om incidenten snel te evalueren en gepaste maatregelen te nemen.

Goed bewezen in medische omgevingen

Netwerk videoproducten worden succesvol gebruikt bij zorginstellingen over de hele wereld. Deze producten leveren hoogwaardige kwaliteitsbeelden op die onderzoeken verkorten en geldig bewijs opleveren bij incidenten. Verdere mogelijkheden zijn bewaking op afstand met toegang tot live- en opgenomen video’s vanaf elke geautoriseerde computer, HDTV-videobeelden met een uitzonderlijk niveau voor detail en automatische alarmen in geval van camera sabotage en huisvredebreuk.

Maak gebruik van uw bestaande CCTV-investeringen

Verschillende ziekenhuizen hebben een video-encoder gekozen voor een naadloze overgang naar IP-gebaseerde bewaking. Zij kunnen hiermee hun huidige investeringen beschermen en profiteren tevens van de vele voordelen van video-technologie. Dit heeft geresulteerd in een kostenefficiënt uitbreidbaar systeem dat alle handelingen en onderzoeken van hun opgenomen beelden vergemakkelijkt.

Aanbevolen producten

Privacy gewaarborgd met een live privacy shield

1708522537903 a8d92ad8 c623 49b8 b4e4 8b6a686734d4 1

Het monitoren van patiënten geeft een sterke verbetering van de gezondheid en veiligheid van de patiënt, hiervoor levert de patiënt vaak in op privacy. In veel gevallen is geen detail van de patiënt nodig, maar is het ruim voldoende om te zien in welke positie een persoon ligt of zit. Speciaal hiervoor kunnen we camera's uitrusten met een privacy shield. Hierdoor is de omgeving volledig zichtbaar, maar worden personen automatisch gemaskeerd. Doordat de vorm en positie van de persoon zichtbaar blijft, is het bijvoorbeeld nog steeds mogelijk om te zien of een patiënt gevallen is.

  • Live privacy shield kan automatisch gezichten en personen maskeren.
  • Kan ook de achtergrond maskeren
  • Patiënten zijn niet meer herkenbaar in beeld. De omtrek en bewegingen van personen blijft te bekijken.

Aanbevolen producten