Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Verhuur

Verhuur van professionele IP-camera oplossingen

U kunt een professionele camera huren gedurende minimaal 1 maand. Ideaal voor kortstondige evenementen als u zelf vanwege budgettaire redenen of anderszins zelf niet tot aankoop van een professionele camera over wilt gaan.

Huren van een professionele camera

Wij leveren vaste en beweegbare in- en outdoor camera's, eventueel met audio. Het type camera dat wordt geleverd kan verschillen aan de hand van de toepassing en de beschikbaarheid. Wij leveren hoogwaardige camera's van onder anderen Axis en Mobotix.

Extra opties

Tevens leveren wij een complete mobiele verbinding 4G of satelliet, additioneel aan een camera.
Bevestigingsmateriaal, zoals muur- en mastbeugel, maar ook een universele demontabele 2 of 4 meter mast of een router met abonnement kan desgewenst worden meegeleverd.

Bij deze set kunt u aanvullend ook het camera-beeld via onze video-servers laten hosten. Hierdoor kunt u een hoge piek in het dataverkeer op uw eigen website voorkomen. U ontvangt van ons een link die u direct in uw website kunt integreren

Indien u de camera op een moeilijk bereikbare plaats moet installeren, kunt u overwegen de camera via een draadloze Devicepoint op uw netwerk aan te sluiten. Indien u nog geen draadloos netwerk heeft, dient u tevens een draadloze Accesspoint te huren.

Duur van de periode

De minimale huurperiode is 1 maand. Deze periode biedt meestal voldoende tijd de camera te installeren, testen en in uw website te integreren. Verlenging van de huurperiode is mogelijk.
Gezien de beperkte beschikbaarheid en de grote drukte in de zomerperiode, raden wij aan om tijdig contact met ons op te nemen.

Verhuur van een gestandaardiseerde set kunt u vinden bij:

Rent-A-Cam