Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Axis garantie

5 jaar productgarantie voor aankopen na 1 april 2020

Vanaf 1 oktober 2020 zijn de garantievoorwaardes van Axis producten aangepast. De standaard garantietermijn is verlengd naar 5 jaar.

5 jaar productgarantie

Warranty 5 year 768x512px

Nu kunt u gratis profiteren van de 5-jarige garantieservice van Axis. Geldig voor aankopen die op of na 1 april 2020 van Axis naar de oorspronkelijke koper zijn verzonden, betekent de garantie van 5 jaar dat u jarenlang probleemloos met uw Axis-apparaat kunt werken en een betere controle over uw totale kosten. Bij Axis staan ​​we achter onze producten en deze stijging ten opzichte van de vorige garantie van 3 jaar is het resultaat van het vertrouwen dat we hebben in onze productiekwaliteit. Bovendien bieden we voor defecte producten binnen de garantie verbeterde RMA-ondersteuning (Return Material Authorization) voor een hogere mate van gegarandeerde kwaliteit.

Geen verrassingen

De 5-jarige garantie van Axis dekt het grootste deel van ons productportfolio (zie datasheet voor uitzonderingen). En het is gratis zonder dat u iets hoeft te doen. Dat betekent dat er geen administratie, geen e-mails en geen registratie vereist is. En u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten - er zijn geen onaangename verrassingen verborgen in de kleine lettertjes - wat we beloven is precies wat u krijgt.

Vragen over uw aankoop en uw garantie, neem contact met ons op